skip to Main Content
24/7 bereikbaar via: 071 51 57 152

Tijdelijke uitbreiding van ons team

Vanaf maart – september 2019 breidt ons team zich tijdelijk uit met Shirin Sobh. Dit heeft onder andere te maken met het zwangerschapsverlof van Esther (volledig vanaf 10 april 2019) en de zomervakantie. Voor sommigen is ze wellicht een bekend gezicht, eind 2016 heeft ze namelijk een stage bij ons gelopen tijdens haar opleiding.

Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Ik ben Shirin Sobh, de opleiding tot verloskundige heb ik gevolgd in Amsterdam. Sinds mijn afstuderen ben ik met veel plezier werkzaam als waarnemend verloskundige. Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat het proces rondom zwangerschap en geboorte mensen met elkaar verbindt. Ook in deze tijd waarin we heel veel kunnen controleren en automatiseren, is nieuw leven één van de weinige dingen waarin de natuur nog steeds de grootste rol speelt. Ik vind het heel bijzonder om mensen daarin te mogen begeleiden en ondersteunen. Voor mij het mooiste wat er bestaat, en ik heb nooit iets anders gewild.

Naast het werken in de praktijk volg ik een masterstudie over het uitvoeren en beoordelen van medisch wetenschappelijk onderzoek. De zorg ontwikkelt zich altijd verder, en ik vind het interessant om hierin te zoeken naar de beste mogelijkheden.

Ik kijk ernaar uit jullie in de praktijk te ontmoeten, ik sta graag voor jullie klaar!

 

×Close search
Zoeken