Ga naar hoofdinhoud

Om jullie optimaal voor te bereiden op de komst van jullie kind, bieden wij een aantal voorlichtingsmomenten aan. Deze bevelen wij van harte aan, met name aan stellen die hun eerste kind verwachten.

Geboortemail

In onze praktijk bieden wij onze zwangeren ‘de geboortemail’ aan, dit is een wekelijkse mail met medische informatie over de ontwikkelingen in je zwangerschap en informatie over de verloskundige zorg in Leiden en omstreken. Aanmelden via deze link.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Voor (aanstaande) ouders worden er in onze regio voorlichtingsavonden georganiseerd. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met de LEO-verloskundigenpraktijken in de regio, het Centrum voor Jeugd en Gezin en het GeboorteHuis Leiden. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor jou én je parter zodat jullie samen goed geïnformeerd en voorbereid zijn.

De avonden zijn thematisch opgebouwd. Er komen belangrijke zaken aan de orde rondom ouderschap, zwangerschap, bevalling en kraambed.

24 weken zwangerschap – voorlichtingsavond over ouderschap in en door het CJG, Rhijngeesterstraatweg 13b, Oegstgeest. Geplande data: check deze link, je kunt ook naar bijeenkomsten op een andere locatie.

28 weken zwangerschap – voorlichting over pijnbeleving en een rondleiding in GeboorteHuis Leiden, opgeven via deze linkDe bijeenkomsten gaan voorlopig niet door, maar na inschrijving ontvang je wel de hand-out van de presentatie. Je kunt ook een digitale rondleiding in het GeboorteHuis Leiden bekijken.

32 weken zwangerschap – voorlichtingsavond over de bevalling in het CJG, gegeven door ons als verloskundigen, Geef je op via info@vp-oegstgeest.nl of via de assistente. Rhijngeesterstraatweg 13b, Oegstgeest. Start voorlichting om 19.30u. Geplande data: woensdag 15 november en 20 december  2023, 17 januari 2024. Als alternatief is de voorlichting is ook verfilmd.

Zoeken