Skip to content

Diensten Uiteraard zijn wij altijd, 24 uur per dag, bereikbaar bij ongerustheid, dringende vragen en spoedeisende zaken. De mogelijkheid tot laagdrempelig contact met ons, als professionele zorgverleners, staat voorop.

Telefonisch spreekuur Elke werkdag is er een telefonisch spreekuur tussen 9.00 en 12.00u, onze assistente zal je dan te woord staan. Mocht het nodig of gewenst zijn om ook nog met ons te spreken, dan zal ze hiervoor een belafspraak maken met de dienstdoende verloskundige.

Regulier spreekuur De reguliere controles vinden plaats op werkdagen tussen 8.30u en 17.00u, daarnaast is het ook mogelijk om afspraken in de avonduren te maken.

E-mail Korte eenvoudige vragen kunnen ook per e-mail gesteld worden. Deze wordt binnen maximaal twee werkdagen beantwoord. Medisch verloskundige vragen én specifieke klachten liever niet per e-mail, maar altijd telefonisch.

Parkeren In de straat kan vrij worden geparkeerd. Mocht er geen plek zijn, dan is het ook mogelijk om aan de Geversstraat te parkeren in de blauwe zone (max. 2 uur), op de hoek bij de kapper. Aan de Julianalaan zijn vaak ook voldoende vrije parkeerplaatsen beschikbaar, daar is tevens een laadpaal. Als er geen vrije parkeerplek is in de buurt, kan parkeren ook op ons eigen terrein.

 

Zoeken