Ga naar hoofdinhoud

Diensten Uiteraard zijn wij altijd, 24 uur per dag, bereikbaar bij ongerustheid, dringende vragen en spoedeisende zaken. De mogelijkheid tot laagdrempelig contact met ons, als professionele zorgverleners, staat voorop.

Telefonisch spreekuur Elke werkdag is er een telefonisch spreekuur tussen 9.00 en 12.00u, onze assistente zal je dan te woord staan. Mocht het nodig of gewenst zijn om ook nog met ons te spreken, dan zal ze hiervoor een belafspraak maken met de dienstdoende verloskundige.

Regulier spreekuur De reguliere controles vinden plaats op werkdagen tussen 8.30u en 17.00u, daarnaast is het ook mogelijk om afspraken in de avonduren te maken.

E-mail Korte eenvoudige vragen kunnen ook per e-mail gesteld worden. Deze wordt binnen maximaal twee werkdagen beantwoord. Medisch verloskundige vragen én specifieke klachten liever niet per e-mail maar altijd telefonisch.

Poli op locatie Mocht je gezien moeten worden door een gynaecoloog om bijvoorbeeld het beleid rondom je bevalling door te spreken, dan kan dat bij ons op de praktijk. De gynaecoloog heeft om de maand een spreekuur voor consulten waarbij geen echo en of andere diagnostiek nodig is.

Zoeken