Skip to content

Verloskundigenpraktijk Oegstgeest staat voor persoonlijke en deskundige zorg rondom de zwangerschap, geboorte en kraamtijd; op een goede en gezonde start voor jullie kind en voor jullie als ouders. 

Onze praktijk is gehuisvest nabij de gezellige dorpskern van Oegstgeest: makkelijk toegankelijk en als het nodig is, zijn we snel bij je thuis. Ons werkgebied is Oegstgeest, inclusief Nieuw-Rhijngeest, en strekt zich uit tot Leiden en de aangrenzende dorpen van Oegstgeest: Warmond, Rijnsburg en Valkenburg. Naast de spreekuren op onze vaste locatie is er elke woensdagmiddag spreekuur in gezondheidscentrum Rhijngeest.

Wat doen wij? Onze praktijk biedt professionele en persoonlijke begeleiding en advies tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd. Met regelmatige controles, informatie en alle ruimte voor vragen worden jij en je partner zo goed mogelijk voorbereid op de bevalling en de tijd daarna, zowel medisch als mentaal. Bovendien bieden we begeleiding tijdens en na een miskraam: een ingrijpende gebeurtenis waar professionele steun en advies meestal zeer welkom zijn.

Wat is onze visie? Wij bieden grote deskundigheid op het gebied van de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, op een gezonde en goede start voor het gezin. Bij het verlenen van onze verloskundige zorg willen wij jullie wensen, vragen en behoeften centraal stellen. Persoonlijke aandacht en begeleiding en de mogelijkheid tot laagdrempelig contact met ons, als professionele zorgverleners, staat voorop. Wij oefenen ons vak met veel passie uit, en hopen dat jullie dit ook mogen ervaren in onze zorg.

Ons doel is om jou en je partner zoveel mogelijk regie te geven over de keuzes die gemaakt kunnen worden tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Uiteraard blijven wij het hele proces te allen tijde monitoren en geven we de professionele verloskundige hulp die nodig is.

Zoeken