Skip to content
Voorstellen

Tijdelijke uitbreiding van ons team

Van juni 2021 – februari 2022 breidt ons team zich tijdelijk uit met Annemijn de Haas. Dit heeft onder andere te maken met de zomervakantie en het zwangerschapsverlof van Esther (volledig vanaf eind september 2021).

Ze stelt zich graag aan jullie voor:

Mijn naam is Annemijn de Haas en woon met veel plezier in het mooie Leiden. De verloskunde heeft mijn hart gestolen toen ik als tiener op de open dag van de Verloskunde Academie in Amsterdam kwam en dat is niet meer weggegaan. Sterker nog: het is nog veel leuker dan ik me toen voor had kunnen stellen!
De mooie, persoonlijke en soms moeilijke gesprekken, ouders die hun pasgeboren kind voor het eerst in de ogen kijken en de stad of het dorp rond voor kraamvisites: het is me allemaal even lief! Ik hoop dat jullie positief terug mogen kijken op de zwangerschap, bevalling en kraamtijd, daarom luister ik graag naar jullie wensen en hoop ik jullie te begeleiden op een manier die bij jullie past.
We wensen Annemijn veel werkplezier bij ons 🙂
Zoeken