Ga naar hoofdinhoud

Afscheid en welkom

Afgelopen week waren de laatste werkdagen van onze assistente Marja Imthorn. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan, we zijn heel dankbaar voor haar zes jaren trouwe inzet voor onze praktijk! En wensen haar heel veel succes bij haar nieuwe baan, en hopen haar nog tegen te blijven komen als kraamverzorgster bij het begeleiden van bevallingen 🙂

In Marja’s plaats heten we Marieke van der Plaat welkom! Vandaag is haar eerste werkdag. In september zal zij bijna full-time werken en vanaf oktober wordt zij versterkt door een tweede assistente. Ze stelt zich graag aan jullie voor:

‘Mijn naam is Marieke van der Plaat en vanaf de zomer van 2019 werkzaam als praktijkassistente. In 2009 ben ik afgestudeerd als verloskundige en heb ik gedurende 5 jaar in regio Leiden gewerkt. In 2014 heb ik het roer omgegooid en gewerkt als boekenfondscoördinator op het Vlietland College in Leiden, werk ik momenteel als manager van Resto VanHarte Leiden en ben ik bezig met het opstarten van mijn eigen bedrijf.
De geboortezorg is en blijft een belangrijk onderdeel in mijn leven en ik lever graag mijn bijdrage aan goede verloskundige zorg. Ik kijk er naar uit om in de rol van assistente de verloskundigen zo goed mogelijk te ondersteunen in hun werk en jullie te verwelkomen in deze praktijk.’

We wensen Marieke heel veel plezier, en kijken uit naar een goede en gezellige samenwerking!

Zoeken