Ga naar hoofdinhoud

In 2020: spreekuur in Nieuw-Rhijngeest!

We zijn trots en blij jullie te kunnen vertellen dat er vanaf januari elke woensdagmiddag gelegenheid is om een spreekuurafspraak te maken in gezondheidscentrum Rhijngeest! De tijdelijke locatie is eind oktober feestelijk geopend, en natuurlijk waren wij hier ook bij. Een verslag hiervan is verschenen in de Oegstgeester Courant.

De plannen voor de bouw van het gezondheidscentrum in Nieuw-Rhijngeest zijn in volle gang. We kijken uit naar de samenwerking met onder andere de huisarts, fysiotherapeut en diëtiste. In de toekomst komt er ook een apotheek. Kortom: veel voorzieningen dichtbij huis. We kijken uit naar de spreekuren op de woensdagmiddagen in Nieuw-Rhijngeest. Zorg nog dichterbij huis voor de mensen uit deze jonge, gezellige en bloeiende wijk.
Benieuwd naar ons, of naar de andere zorgverleners die in het gezondheidscentrum komen werken? Kom naar de meet&greet op zaterdag 16 november, van 13.00-15.00u.

Natuurlijk blijven wij ook gewoon werken vanuit onze vertrouwde locatie op de Rhijngeesterstraatweg en zijn jullie daar ook van harte welkom!

Zoeken