Skip to content

Nieuw gezicht in de praktijk!

Vanaf 1 januari gaat Shirin Borst aan de slag bij ons. Jolanda zal een stap terug gaan doen vanaf 2023, zij blijft nog een dag in de week aan het werk. Haar overige spreekuren en diensten zullen worden opgevangen door Shirin en Annemijn. We kijken uit naar het samenwerken met elkaar!

Shirin stelt zich graag aan jullie voor: 
Mijn naam is Shirin Borst. In 2018 studeerde ik af aan de verloskunde academie in Amsterdam. Sindsdien ben ik met veel plezier aan het werk in de regio Leiden. Ik was van kinds af aan al aangetrokken tot alles wat te maken had met zwangerschap en geboorte. In de zomer van 2019 werkte ik ook al in deze prakijk, toen nam ik waar voor Esther haar zwangerschapsverlof. Een fijne tijd, daarom kom ik vol enthousiasme weer terug naar Oegstgeest. In de tussentijd heb ik naast mijn werk de masterstudie Evidence Based Practice afgerond en ben ik zelf moeder geworden van een zoon (juni 2022). Ik heb mogen ervaren hoe bijzonder het is om zwanger te zijn, te baren en te zorgen. Ik gun iedereen binnen het gezin een fijne start en vind het belangrijk dat ouders goed terug kunnen kijken op deze waardevolle periode vol kansen. Zorg op maat is daarin erg belangrijk. Ik sta graag voor jullie klaar!

Zoeken